כנגד כל וירוס איך להגדיר תוכנות אנטי וירוס במחשב

איך להגדיר תוכנות אנטי וירוס במחשב: מדריך קליל ומצחיק

קופים מחופשים למדי, אנשי עסקים רציניים וגם מאות מיליוני משתמשים ברחבי העולם, כולם מסכימים על דבר אחד: שימוש במחשב בלי תוכנת אנטי וירוס הוא כמו לטפוח על פרי בחנות פרות. זה יכול להסתיים בכאב ראש, קוד זדוני וסוסים של טכנולוגיה עצבנית. אז איך נגרום לתוכנה הזו לעבוד בשבילנו, ולא נגדנו? יש לי כמה תובנות בשבילכם, ובסוף תגלו שאני לא דווקא מתכוון לצוטט את הקטגוריות של אלברט איינשטין על חומרה.

עשרה כללים ליצירת אנטי-וירוס עם עמוד שדרה

כדי שהאנטי וירוס שלכם יהיה לא רק נוכח, אלא גם אפקטיבי, צריך לחפש פונקציות שיגרמו לו לייעל את פעילותו. אז מה אנחנו צריכים לבדוק? קיבצתי עבורכם את הכללים שכוללים גם כמה פנינים טכנולוגיות מעניינות:

  • האם התוכנה עובדת על מערכת ההפעלה שלי? – כל אנטי וירוס רוצה את המסך הכי גדול. צריך לבדוק אם לתוכנה שלכם יש גרסה שמתאימה למערכת ההפעלה שלכם.
  • עדכוני תוכנה הם נחוצים כמו קפה בבוקר! – דאגו שמערכת העדכונים שלכם פועלת. תאמינו לי, חפץ בפוליש ווידוי הוא קל הרבה יותר מסגירת עשרות חלונות אזהרה.
  • סורקים את המחשב – כמו לנקות את האור שהשאירו עכברים! – קבעו סריקות אוטומטיות, בוקר, ערב, ומדי פעם באמצע הלילה – כשאתם לא בבית.
  • הגנת רשת – זה כמו משייף סכינים! – בארצות הברית, גניבות זה קלאסי. אל תתנו לאנשים בעקבות כישה לקרות לכם!
  • העוזר הווירטואלי שלכם – אתם לא צריכים לעדכן אותו כל יומיים! – בחרו אנטי וירוס שיכולים לקבוע מערכת העדכונים האישית שלכם!

כמה טיפים לקניית אנטי וירוס כמו מקצוען?

עכשיו כשיש לכם מושג על הדרכים לנהל את תוכנת האנטי וירוס שלכם, הגיע הזמן להסתכל בחנויות. לפני שאתם רצים לקנות את התוכנה הכי חדשה בשוק, יש כמה דברים שחשוב לדעת:

מה ההבדל בין אנטי וירוס לאנטי-זדון?

שניהם ירצו להגן עליכם, אבל תחשבו על אנטי-זדון כמו מגן התוכנה שצילו אתכם מבעיות מסוימות. אנטי וירוס מחפש חולשות כלשהן, אבל אנטי-זדון מתמקד במתקפות שנועדו להצפין את הקבצים שלכם. אז איך בוחרים? אם אתם לא יכולים לאכול ברווז אחד בגינה שלכם, אז יש לכם בעיה. בחרו באחרים בתפריט.

האם אני באמת צריך את כל הפיצ'רים האלה?

טוב, יש תוכנות אנטי וירוס שמציעות לכם יותר פיצ'רים מאשר לכם יש פרחים בגינה. אל תתפתו! קחו בחשבון מה באמת חשוב לכם. סריקות אוטומטיות עשויות להיות הנקודה החשובה ביותר לכם, ולא כל הפיצ'רים השנויים במחלוקת.

שאלות ותשובות שיכולות לעניין אתכם

  • מה עושים אם תוכנת האנטי וירוס לא מזהה וירוס? – יש לבדוק את ההגדרות שלה ואם הכל מתעדכן כמו שצריך.
  • איך אני יכול לדעת אם אנטי וירוס שלי פועל? – רוב התוכנות יראו אייקון על שורת המשימות. אם זה רכבת הרים אמינה – היא בהצלחה!
  • מדוע חלק מהאנטי וירוסים הם בתשלום? – אנשים מארחים את התוכנות ומספקים עדכונים ועוד פיצ'רים. חשבו על זה כמו לשלם על אנטי-וירוס המותקן בבית.
  • האם ניתן להשתמש ביותר מאנטי וירוס אחד? – בדרך כלל זה לא מומלץ. כל אנטי וירוס יוכלו להפריע אחד לשני. זה כמו משפחה עם יותר מדי בני נוער.
  • מהי התקנה נכונה של אנטי וירוס? – הכנסו לאתר של התוכנה, הורידו את הקובץ, ופשוט הישמעו להוראות.

סיכום: האנטי וירוס – הסוכן החשאי שלכם במחשב

להגדיר אנטי וירוס זה כמו לעצב מסיבת פיג'מה – אתם יודעים מה אתם רוצים, אבל זה דורש קצת תכנון. עם כל העצות וההמלצות שהוזכרו במאמר הזה, אתם בדרך הנכונה לשמור על מחשבים נקיים ומאובטחים. אם נצליח לשמור על תוכנת אנטי וירוס מפוקסת, חוקרים, קופים ומחשבים של משתמשים יוכלו להיות ביניהם שקט של רוגע.

זכרו, טכנולוגיה היא מיגון אבל גם שינון. אז שיהיה בהצלחה, מחשבים מקופים! ואל תשכחו להקפיד על בדיקות רפואיות מדי פעם – לא מומלץ לשכוח מהמטפלים שלכם באמצע הסופ"ש.

Share:

שיתוף ב facebook
Facebook
שיתוף ב twitter
Twitter
שיתוף ב pinterest
Pinterest
שיתוף ב linkedin
LinkedIn

פוסטים אחרונים